Over OnsImporteur-groothandel GitaarBizz is het geesteskind van Ruud Elbers en verkoopt een aantal interessante merken aan de muziekhandel in de Benelux.

Ruud is bepaald geen onbekende in de gitarenbizz. Zo was hij eindverantwoordelijk voor de Benelux distributie van Gibson en Epiphone gitaren van 1990 tot 2008 en tal van andere merken zoals Orange, Hiwatt, Hughes & Kettner, Egnater, Tanglewood, Diamond, Proco etc. etc. Met de ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van gitaren, gitaareffecten en gitaarversterkers, is GitaarBizz een betrouwbare leverancier en streeft het naar maximale synergie met de wederverkopers. Door zijn connecties en netwerk aan de import kant van de business heeft GitaarBizz enkele merken exclusief voor de Benelux, zoals Guild Guitars, Cordoba Guitars, Danelectro Guitars (agent voor de Benelux) BluGuitar amps, Laney amps (agent voor Benelux),SNARK tuners (agent voor de Benelux), Timber Tones Picks en RAILHAMMER pickups.

Het aanbod van louter kwaliteitsproducten zal in de nabije toekomst zeker nog worden uitgebreid, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe topmerken ! Het is niet ons doel de grootste te worden, maar we hebben wel de ambitie ons positief te onderscheiden op het gebied van snelheid, deskundigheid en klantenservice. We zullen er dus alles aan doen om onze dealers als klant tevreden te houden en te laten terugkomen bij GitaarBizz.

Contact : Tel.  +31 (0)6 37170161   info@gitaarbizz.nl

GitaarBizz 

De Verwondering 54

3823 HC Amersfoort

Nederland

KVK : 57567816

BTW nr.: NL001481874B28